Ajornada la inauguració de l'exposició del Voluntariat per la LLengua

2 d'octubre de 2017


La Inauguració de l'exposició "A dues veus. Retrats de converses en català" es reprograma per dimecres, 11 d’octubre, a les 7 de la tarda, al Centre Social de Cubelles

Exposició "A dues veus"

 

Davant la convocatòria d’aturada general per demà que fa la Taula per la Democràcia per reivindicar la dignitat del poble de Catalunya i denunciar la repressió de l’Estat contra la ciutadania, el Consorci per a la Normalització Lingüística comunica que la inauguració de l’exposició del Voluntariat per la llengua, prevista per al dimecres 4 d’octubre, s’ajornem al dimecres 11 d’octubre, a les 7 de la tarda, al Centre Social de Cubelles.

 

La inauguració de l’exposició vol ser un acte de reconeixement a totes les persones i les parelles lingüístiques de Cubelles que han participat en el Voluntariat per la llengua durant aquests nou anys. La regidora de Cultura, Ester Pérez Massana, que també col·labora com a voluntària lingüística, donarà els diplomes de participació a les parelles d’aquest curs passat, que també participaran explicant les seves experiències en el programa.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles