La plaça de la Vila i el carrer Major plens de gom a gom pels fets de l’1 d’octubre

2 d'octubre de 2017


L’alcaldessa, Rosa Fonoll ha trencat a plorar a la part final del manifest i després ha agraït la tasca de tothom qui ha protegit els drets i llibertats

 

Manifest contra la repressió de l'Estat l'1-O (cliqueu sobre l'enllaç)

Molta gent s’ha apropat a la plaça de la Vila emocionada per l’impacte de la resposta de l’estat i de les dificultats per votar arreu del país.

 

Els ajuntaments catalans condemnen enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a veïns i veïnes, entre els quals hi havia algun alcalde, que de forma pacífica, han volgut exercir el seu dret a vot. Des del món local fan un reconeixement a la gran tasca que han fet els alcaldes i alcaldesses per defensar els anhels dels catalans i catalanes. Així mateix, agreixen la gran mobilització pacífica que van dur a terme tota la ciutadania catalana, que malgrat les agressions i els impediments, han pogut exercir el seu dret a vot. Finalment, des del municipalisme català manifesten que ens seguirem mantenint ferms en la defensa del dret a decidir i l’obediència en la voluntat del poble català. Per aquest motiu, mostrem ple suport al President i el Govern de la Generalitat en seguir defensant la voluntat del poble català.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles