150.000 euros pels primers pressupostos participatius

29 de setembre de 2017


El govern ha presentat el procés pel qual la gent vinculada a Cubelles podrà fer propostes d’inversió al municipi. La presentació pública dels pressupostos participatius es farà dimecres de la setmana que ve, 4 d’octubre, al Centre Social.

pressupostos participatius

 

Roda de Premsa Pressupostos participatius (Cliqueu l'enllaç)

 

150.000 euros pels primers pressupostos participatius. El govern ha presentat el procés pel qual la gent vinculada a Cubelles podrà fer propostes d’inversió al municipi. Les votacions es tancaran a mitjan del desembre. La presentació pública dels pressupostos participatius es farà dimecres de la setmana que ve, 4 d’octubre, a partir de les 18:30h al Centre Social.

 

 

L’Ajuntament recollirà les propostes d’inversió de la gent a través d’unes butlletes que ja s’han repartit als edificis municipals i també a través de la pàgina web pressupostosparticipatiuscubelles.cat.

 

A més a més, el dia 4 d’octubre, dimecres que ve, el govern i l’empresa encarregada de gestionar els pressupostos participatius explicaran tots els detalls i resoldran tots els dubtes en una presentació pública oberta a tothom.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles