El govern convoca un ple extraordinari per aprovar els comptes municipals al límit del termini

27 de setembre de 2017


La sessió, que es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles, tindrà lloc aquest dijous a les dues del migdia i servirà per aprovar definitivament els comptes de l’any 2016

Ple juliol 2017

 

El govern convoca un ple extraordinari per aprovar els comptes municipals al límit del termini. Aquest dimarts al vespre s’ha reunit la Comissió Especial de Comptes amb tots els portaveus municipals. Després ha quedat convocat un ple extraordinari per aquest dijous a les dues del migdia que servirà per aprovar definitivament els comptes de l’any 2016. El termini legal per aquesta aprovació s’acabava aquesta setmana. La sessió plenària es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles.

 

La comissió especial de comptes ja es va reunir el 17 d’agost passat i a partir d’aleshores es va obrir un període d’al·legacions que va culminar el 21 de setembre passat, dos dies després del ple ordinari on no es va poder incloure aquest punt. Ara un cop tancat el període d’al·legacions, i quan ja s’ha tornat a reunir la comissió especial de comptes, l’últim pas serà aprovar en el ple definitivament el tancament econòmic de l’any 2016 a l’Ajuntament de Cubelles. Durant l’any 2016 l’execució pressupostària va deixar un estalvi d’aproximadament un milió d’euros.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles