El Voluntariat per la llengua serà protagonista de la propera exposició al Centre Social

27 de setembre de 2017


La mostra titulada "A dues veus. Retrats de converses en català” s'inaugurarà el 4 d'octubre, a partir de les 19h.

Resultat d'imatges de Expo A dues veus

 

Cubelles acollirà una mostra fotogràfica sobre el programa Voluntariat per la llengua. L'exposició titulada "A dues veus. Retrats de converses en català” s'inaugurarà el 4 d'octubre i es podrà veure fins el 22 d’octubre al Centre Social. Es tracta d'una exposició fotogràfica per donar a conèixer el programa Voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística. L'exposició es complementa amb un opuscle que recull els textos que han escrit alguns voluntaris sobre les mateixes parelles fotografiades. Queti Vinyals, és la dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua al Garraf.

 

"A dues veus. Retrats de converses en català" és una exposició fotogràfica que ens convida a fer un viatge visual a través de l'objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas. Un total de dinou parelles lingüístiques expressen, amb mirades i gestos, la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents i reflecteixen la riquesa de l'experiència del Voluntariat per la llengua. Per fer les fotografies, s'han escollit espais emblemàtics de Vilafranca, indrets que, per a algunes parelles lingüístiques, tenen un interès especial que els fa més atractius. Els retrats van acompanyats de frases que són fragments dels textos que han escrit deu voluntaris després de conversar amb les parelles fotografiades, i que mostren una visió particular de les impressions d'aquestes persones que darrerament han participat en el programa. L'exposició ha estat elaborada el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i de l'Ajuntament de Vilafranca, durant l'any com a Capital Cultura Catalana 2015.

 

La inauguració de l’exposició “A dues veus. Retrats de converses en català” tindrà lloc el dimecres, 4 d’octubre, a partir de les 19h. En aquest acte es retrà un homenatge a les 12 parelles lingüístiques que han participat al programa del Voluntariat a Cubelles.

El nou curs arrencarà el 19 d’octubre amb les trobades del Punt del Voluntariat per la Llengua, que s’ofereixen de manera mensual, cada tercer dijous de mes, a partir de les 19h al Centre Social. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles