A punt els actes de la Diada de la gent gran

27 de setembre de 2017


L’acte central serà el tradicional dinar que es farà dissabte al Poliesportiu municipal. Durant la jornada tindrà lloc l'acte de nomenament del padrí i la padrina de la Festa.

Diada Gent Gran 2013

 

La programació de la Diada de la Gent Gran s’encetarà aquest dissabte. Una missa a les 12:00h obrirà la programació i, seguidament, un autobús sortirà des de la plaça del Mercat i es dirigirà al Poliesportiu municipal, on a les 14.00 h. es farà el tradicional dinar de la gent gran. La regidora de Benestar Social, Noemi Cuadra ha explicat que "un dels canvis d’enguany és que el dinar es farà en dissabte i no en diumenge donat que coincideix amb la jornada del referèndum".

 

 

La lectura del manifest del Dia internacional de la gent gran es farà el dilluns 2 d’octubre. Serà a partir de les 17.30 h. al Casal d’Avis. Tot seguit, es jugarà al Passaparaula sobre cultura europea, una activitat que té la col·laboració del Consell Català del Moviment Europeu i que acabarà amb un refrigeri.Joaquim Millán, és el secretari general del Consell Català del Moviment Europeu.

Els actes es tancaran el dimecres, 4 d’octubre, al Casal d’Avis. A partir de les 17.30 h tindrà lloc una sessió participativa que recollirà conclusions i noves prioritats en futures accions per a la gent gran. Hi participarà la regidora de Benestar Social, Noemí Cuadra, i el regidor d’Urbanisme i Espai públic, José Manuel Ardila.

 


  • Diada Gent Gran 2013
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles