El passeig Marítim s’ha omplert per celebrar la primera fira del vermut i l’aperitiu, el Cubermut

26 de setembre de 2017


L’Ajuntament calcula que han passat pel passeig marítim unes 5.000 persones i que l’impacte econòmic per la vila haurà estat d’uns 20.000 euros

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires de l'Ajuntament (Cliqueu sobre l'enllaç)

 

Centenars de persones es van apropar a primera línia de mar tant dissabte com diumenge per conèixer aquesta iniciativa nova que ha sorgit de la col·laboració de l’Ajuntament amb diversos establiments del mateix passeig. Durant aquesta primera edició s’han venut més de 5.200 degustacions de vermuts i 2.500 aperitius i/o tapes. També es van realitzar més de 60 cates i maridatges de vermuts amb formatges i/o anxoves. Tot amenitzat amb música jazz-swing, concerts del grup Valira Quartet i l’actuació dels Swingnàtics de Cubelles. Raül Mudarra, és el regidor de Turisme, Comerç i Fires de l'Ajuntament de Cubelles.

 

L’oferta es va centrar en el clàssic vermut, del qual es podien tastar fins a 100 referències diferents, i en els aperitius i les opcions gastronòmiques.  La fira ha complert les expectatives dels organitzadors. La Cubermut (la Fira del Vermut i l’Aperitiu de Cubelles) ha tingut una bona acollida entre el públic i ha estat molt ben rebuda pel sector de la restauració del barri de mar. El temps va acompanyar durant tot el cap de setmana, fet que va fer que fins i tot diumenge s’allargués l’hora de clausura de la fira que estava prevista inicialment a les 16h. 

En aquest sentit, la Regidoria valora molt positivament l’èxit del Cubermut per l’impacte econòmic que ha tingut tant de manera directe com indirecte, i que s’estima per sobre els 20.000€. En aquesta línia consideren que aquesta nova proposta ha afavorit al sector de la restauració allargant així la temporada. Segons les dades facilitades per l’Oficina Municipal de Turisme, es constata el gran nombre de visitants provinents tant de fora del municipi com de la comarca i fins i tot de Catalunya, així com la bona acceptació de la proposta, de la seva ubicació i de l’ambient festiu i familiar que ha tingut l'esdeveniment. Des de la Regidoria de Turisme i Comerç es vol agrair especialment la col·laboració del Restaurant el Peixet, la Vermuteria Canalla i la Pizzeria Francesco de Cubelles  per fer possible aquesta nova proposta. 


  • Fira Cubermut 2017 (1)
  • Fira Cubermut 2017 (2)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles