Bons resultats obtinguts en les darreres campanyes de seguretat passiva i de control de velocitat

26 de setembre de 2017


La Policia Local ha detectat menys infractors entre els conductors vigilats

Resultat d'imatges de campanya policial cubelles

La Policia Local ha finalitzat la campanya de control dels elements de seguretat passiva (ús del cinturó, sistemes de retenció infantil i casc) en el trànsit amb tan sols el 0,5% de vehicles sancionats. Dels 1135 vehicles controlats que van revisar en els 21 punts diferents de control instal·lats, entre el 12 i el 18 de setembre en tot el municipi, tan sols es va denunciar un sol vehicle. Els resultats són molts bons, ha dit l'inspector de la Policia Local, Daniel Guillem.

 

Pel que fa a la campanya de control de velocitat realitzada del 21 al 27 d'agost, dels 2125 vehicles controlats en els 11 punts de controls establerts, es van haver de denunciar fins a 47 vehicles.

Daniel Guillem, destaca que "els resultats obtinguts dels controls realitzats són bastant bons en general", però que no baixaran la guardia ja que "encara hi han zones del municipi en les quals es troben conductors que no compleixen els límits de velocitat permesos".

 

L’inspector en cap, Daniel Guillem ha apuntat que els vehicles denunciats són sancionats seguint els barems establerts i segons els índex registrats i la velocitat permesa de la via.

 

Aquestes campanyes de seguretat han estat realitzades per la Policia Local, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, i és d’abast territorial europeu, emmarcada en les accions per combatre la indisciplina viària que fixa el Pla de seguretat viària.

 

Resultat d'imatges de A dues veus vilafranca


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles