Canvis en el servei de protecció a les entrades i sortides a l’escola Charlie Rivel

25 de setembre de 2017


La Policia Local i el centre educatiu han acordat canviar la porta de sortida d'alguns alumnes i optar per no tallar el trànsit. L’Ajuntament ha millorat la senyalització i ha instal·lat unes tanques a les voreres

 

La Policia Local en coordinació amb l’escola Charlie Rivel, ha establert canvis en el servei de protecció escolar. Abans de l’estiu, la Policia Local, la direcció de l’escola i el Servei d’Obres es van reunir i van acordar que "calia establir canvis en la protecció escolar per evitar les situacions de risc i les infraccions que s’estaven donant", segons ha explicat Daniel Guillem, cap de la Policia Local.

 

"Fins ara la policia local arribava a les hores d’entrada i sortida de l’escola, tallava el transit i permetia que les famílies ocupessin la calçada per davant del centre escolar. Calia establir una nova manera d'actuar per tal d’evitar aquestes situacions d'ocupació de la calçada que són d’infracció de la normativa. Els vianants han d’anar per la vorera i els vehicles per la calçada. Calia evitar aquestes situacions de risc perquè en ocasions els agents havien d’acudir a serveis preferents i no podien acudir a fer la protecció escolar i es donaven situacions de risc", ha explicat Guillem.

 

 

Per part del centre escolar, han acordat canviar la porta de sortida d'alguns alumnes, fet que ha facilitat una reducció en el volum de famílies i alumnat que es concentraven en un mateix punt. També s’ha repintat i reforçat tant la senyalització horitzontal com la vertical. I s’han instal·lat baranes a la sortida del centre escolar per evitar que els infants puguin creuar a qualsevol alçada del passeig Vilanova i així obligar-los a fer ús del pas de vianants, ha dit l'inspector.

 

Ara la policia local iniciarà una campanya informativa d'aquests canvis i, si no es fa cas de la normativa, s’haurà de sancionar.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles