Les escoles comencen el curs 2017-2018

12 de setembre de 2017


Les escoles Charlie Rivel i Vora del Mar mantenen les 2 línies de P3 com el curs passat i l’escola Mar i Cel és l’única d’una sola línia

Resultat d'imatges de Escola Cubelles

 

Les escoles comencen avui el curs 2017-2018. Més d’un centenar de famílies cubellenques viuen avui el seu primer dia a P3 sense canvis importants. Les escoles Charlie Rivel i Vora del Mar mantenen les 2 línies de P3 com el curs passat i l’escola Mar i Cel és l’única d’una sola línia. D’altra banda, serà el primer curs amb una sola llar d’infants municipal després de la unificació del servei al centre de la Draga. La licitació de la gestió del servei municipal de llars d’infants continua oberta i està previst que al mes d’octubre ja hi hagi l’empresa nova que es farà càrrec de la Draga. De fet, el termini per presentar ofertes es tanca aquest dimarts i està previst que divendres es faci l’obertura de pliques.

 

Per la seva banda, els instituts també arrenquen avui el curs. Durant la setmana passada es van fer les reunions de benvinguda pels alumnes de primer d’ESO i també per la resta de cursos. En el cas de l’Institut Cubelles, aquest serà el primer curs del nou equip directiu amb Sònia Ruiz al capdavant. En canvi, a l’Institut les Vinyes comencen un curs més en les instal·lacions provisionals de mòduls prefabricats.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles