Cursos de preparació per a la prova d'accés als cicles de formació professional de Grau Mitjà i Grau Superior

12 de setembre de 2017


El període de matriculació s'iniciarà el 12 de setembre i acabarà el 22 del mateix mes. Els cursos es faran a l'Institut de Cubelles

Imatge Accés 2017

Entrevista a Rosa Andrade, responsable dels cursos a Cubelles (Cliqueu sobre l'enllaç)

 

La finalitat d’aquests cursos és facilitar l’accés a la formació professional; la superació del curs específic de preparació als cicles de grau mitjà, permet l’accés directe a aquests cicles. La formació impartida serveix per presentar-se a la part comuna i/o a l'específica de les proves d’accés als cicles de grau mitjà o superiors, dels ensenyaments de formació professional d’arts plàstiques i disseny i els esportius.

 

El període de preinscripció està obert fins al 7 de setembre i el de matriculació als cursos serà del 12 al 22 de setembre, a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (de 9 h a 14.30 h). Tindrà un cost de 50 € el curs de preparació a la prova d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà, i de 75 € el de Grau Superior.

 

Els cursos s’iniciaran el pròxim 2 d’octubre i finalitzaran el 27 d’abril de 2018. Es realitzaran a l’Institut de Cubelles de dilluns a dijous, de 15.30 h a 18.30 h.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles