La soprano cubellenca Maria Lluïsa Muntada, acompanyada pel guitarrista Santi Pavón, presenten "De cortesans i plebeus" a la Geltrú

12 de setembre de 2017


Muntada i Pavón es van conèixer l’estiu de 2016 a la inauguració dels jardins de Can Travé, quan van actuar al Crepuscle poètic organitzat per Ràdio Cubelles

 

Entrevista a  ML Muntada i S Pavón (Cliqueu aquí)

 

La soprano cubellenca Maria Lluïsa Muntada, acompanyada pel guitarrista Santi Pavón, presenten divendres al castell de la Geltrú el concert De cortesans i plebeus. Muntada i Pavón es van conèixer l’estiu de 2016 a la inauguració dels jardins de Can Travé, quan van actuar al Crepuscle Poètic organitzat per Ràdio Cubelles. Arrel d’aquesta trobada va néixer el projecte de preparar plegats un repertori per a veu i guitarra i presentar-lo en directe. Després d’un any de preparatius, el primer concert de la gira el van fer el 20 d’agost a Canyelles.

 

De cortesans i plebeus, consta de dues parts. A la primera, la dedicada als cortesans, interpreten peces del compositor i guitarrista italià Mauro Giuliani. Giuliani va estudiar violí, violoncel i guitarra i amb només 25 anys es va convertir en una celebritat, dins i fora del seu país. Amic personal de Beethoven va participar a l’estrena de la seva 7a Simfonia.

 

A la segona part, dedicada als plebeus i de caire més popular interpretaran composicions de Joaquin Rodrigo, Manuel de Falla i de Federico Garcia Lorca, que també va fer alguna incursió en el món de la música, tot i que és un dels aspectes del poeta granadí menys coneguts.

 

Divendres 15, De cortesans i plebeus es torna a interpretar a la comarca. En aquesta ocasió dins el cicle Serenates a la Geltrú, al castell de l’antiga vila. El concert, organitzat per Joventuts musicals de Vilanova i la Geltrú, començarà a les 10 de la nit i les entrades es poden adquirir una hora abans, al preu de 9 euros.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles