Incertesa sobre la postura del govern municipal davant del referèndum

8 de setembre de 2017


L’Alcaldessa Rosa Fonoll ha admès que no ha signat el decret que proposava l’ACM i l’AMI de suport a la Generalitat i que encara no ha respost tampoc la carta on es demanaven els col·legis electorals per poder fer el referèndum el proper 1 d’octubre.

carta 1 oct

La carta que la Generalitat ha enviat a les alcaldies catalanes

 

Incertesa sobre la postura del govern municipal davant del referèndum. L’Alcaldessa Rosa Fonoll ha admès que no ha signat el decret que proposava l’ACM i l’AMI de suport a la Generalitat i que encara no ha respost tampoc la carta on es demanaven els col·legis electorals per poder fer el referèndum el proper 1 d’octubre. Tot i aquesta incertesa, tots els partits del govern municipal han donat suport a l’acte d’aquest dijous en favor del referèndum sota el lema “Votar és democràcia”.

 

En declaracions a Ràdio Cubelles, aquest dijous al vespre l’alcaldessa Rosa Fonoll ha assegurat que l’1 d’octubre la gent de Cubelles podrà votar, malgrat que no ha anunciat cap compromís concret ni per part seva ni per part de l’Ajuntament que se cedeixin els locals municipals per fer-ho.

 

 

L’alcaldessa Rosa Fonoll ha insistit que tota la gent de Cubelles que vulgui anar a votar l’1 d’octubre ho podrà fer, però encara no ha respost si aquesta votació es podrà fer en els col·legis electorals habituals.

 

 

El govern de la Generalitat de Catalunya ha enviat aquest dijous al matí una carta a totes les alcaldies amb un termini de 48 hores per respondre si cediran o no els locals electorals habituals. Per la seva banda, el govern espanyol del PP ha amenaçat en perseguir tots els alcaldes i funcionaris municipals que permetin el referèndum de l’1 d’octubre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles