L'ANC crida a la seva última gran mobilització de l'11 de setembre

7 de setembre de 2017


La coordinadora local de l'entitat independentista ha preparat diversos autocars i manté la crida per inscriure's i participar de la manifestació de dilluns a Barcelona.

 

Entrevista a Ricard Barceló, coordinador local de l'Assemblea Nacional Catalana

 

 

 

L'ANC de Cubelles ja ho té tot a punt per participar un any més en la manifestació de la Diada de l'11 de setembre. En aquesta ocasió, a més, l'entitat considera que serà l'última gran mobilització organitzada conjuntament amb Òmnium ja que esperen que el seu objectiu fundacional, aconseguir la independència de Catalunya, sigui una realitat després del referèndum de l'1 d'octubre. 

 

Almenys dos autocars sortiran de Cubelles plens el dilluns per anar fins a Barcelona i participar en el tram escollit per a la comarca del Garraf. Moltes més persones hi aniran pel seu compte amb transport públic o en cotxe, segons el coordinador local, Ricard Barceló. En cas d'anar-hi en tren, des de l'ANC de Cubelles recorden que dilluns l'estació de passeig de Gràcia estarà tancada en trobar-se al mig de la manifestació i que caldrà escollir d'altres estacions per desplaçar-se després cap a la zona de la concentració. En aquesta ocasió des de l'Assemblea també demanen als participants que duguin dues samarretes i que la nova d'aquest any se la posin en el moment indicat per l'organització per poder crear un efecte visual des de l'aire.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles