El Cor l'Espiga comença nova temporada

6 de setembre de 2017


La coral centenària, que aquesta temporada compta amb duess noves incorporacions, una contra-alt i un tenor, té prevista la primera actuació fora del municipi els dies 21 i 22 d’octubre a Andorra

 

Entrevista a Teresa Joval, presidenta de l'entitat (Clicar aquí)

 

El Cor l'Espiga, l’entitat cultural més antiga del municipi, comença nova temporada després de les vacances d’estiu. Tot i que habitualment el primer acte en què participen és a la Diada de Catalunya de l’ 11 de setembre, enguany, possiblement, avançaran aquesta primera actuació aquest dijous dins l’acte “Votar és democràcia”  que se celebrarà a Cubelles a favor del referèndum de l’1 d’octubre.

 

Segons explicava Teresa Joval, presidenta de l’entitat, en aquest cas el Cor L’Espiga com a tal, i per decisió de la seva junta, ha subscrit l'adhesió a aquest acte reivindicatiu, però dona llibertat als seus cantaires per cantar o no.

 

La següent actuació de L'Espiga serà a la Diada de Catalunya, que com cada any se celebrarà davant l'església de Sta. Maria. Els cantaires interpretaran com és habitual per tancar l’acte Els segadors.  També cantaran durant l’acte El cant de la senyera i Que tinguem sort, de Llach.

 

Entre els projectes que té l'Espiga per aquesta nova temporada està la revisió del repertori. Es mantindran algunes de les cançons de sempre, però s’incorporaran nous temes de repertori internacional, però adaptats al català. També algunes peces de comèdies musicals i, fins i tot, sembla ser que s’atreviran amb alguns fragment d'òpera.

 

La coral, que aquesta temporada compta amb dos noves incorporacions, una contr-alt i un tenor, té prevista la primera actuació fora del municipi els dies 21 i 22 d’octubre, quan es desplaçaran a Andorra on actuaran amb l’Orfeó andorrà a l’església de Sant Esteve.

 

Pel que fa a Les espiguetes, el cor infantil, començarà la seva activitat el mes d’octubre. I la Coral jove Espiga XXI ho farà al Concert de Nadal.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles