Més de 4.200 persones han passat per les oficines de turisme el juliol i l'agost

6 de setembre de 2017


L'ocupació dels allotjaments turístics ha estat entre el 60% i el 70% amb pics del 100% els dies propers a la Festa Major.

 

 

Les visites a les oficines de turisme de Cubelles han superat les 4.200 persones només els mesos de juliol i agost. Concretament, durant el mes de juliol l’oficina de turisme del poble va registrar més de 540 usuaris i pel Punt d’atenció turística de la platja van passar més de 1200 persones. A l’agost les xifres encara han estat més altes. A l’oficina del castell s’han atès més de 840 visites i al punt de la platja ha rebut més de 1600 usuaris. En total, en dos mesos s’han atès més de 4.200 persones a les oficines de turisme municipals. A banda, també s’han posat en funcionament els Punts d’Informació Turística en locals comercials, restaurants i allotjaments turístics que també han ofert una resposta als visitants.

 

Des de les oficines de turisme s’apunta que la tipologia de turisme és principalment familiar i de sol i platja. Pel que fa a la procedència, la majoria dels visitants provenen de Barcelona, la seva àrea metropolitana i de la resta de Catalunya. També hi ha presència de turisme procedent de l’estat espanyol i pel que fa al turisme internacional destacar sobretot els turistes procedents de França, entre d’altres països europeus.

 

La majoria dels visitants i turistes demanen informació turística, llocs d’interès i indrets per visitar i conèixer el municipi. També reclamen informació dels voltants i de festes i activitats al municipi, sobretot per realitzar amb nens.

 

A partir del 4 de setembre i fins el 31 d’octubre el Punt d’atenció turística de la platja passarà a obrir nomes els caps de setmana i festius mentre que l’Oficina de Turisme del Castell estarà oberta de dilluns a dissabte. Per tant durant els mesos de setembre i octubre el servei se seguirà oferint tots els dies de la setmana en horari de matí.

 

DADES D’OCUPACIÓ ESTIU 2017

Analitzant les dades d’estiu, es pot apreciar que l’ocupació hotelera del mes de juliol es situa al voltant del 60%. Durant el mes d’agost, hi ha hagut un augment respecte al mes anterior, situant-se la mitjana en un 70%.

Durant la primera quinzena d’agost, l’ocupació ha arribat als índex més alts de l’estiu en la majoria d’establiments. S’ha situat al voltant del 80% i en dies puntuals, caps de setmana i sobretot el pont del 15 d’agost, coincidint amb la Festa Major, s’ha arribat al 100% d’ocupació en molts dels establiments.

En general els establiments han comentat a l’Ajuntament que han notat un increment d’ocupació respecte l’any anterior.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles