Crida per completar els trepitjadors i el pubillatge

6 de setembre de 2017


L’Ajuntament recorda que encara queden places per participar aquest cap de setmana tant de la trepitjada com del pubillatge.

Festa de la Verema 2016 (Èxit de públic)

 

Entrevista a l'hereuet Nil Victorio, la pubilla Clàudia Rodríguez i el membre de Foment de les Tradicions Catalanes Robert Monzonis

 

 

 

L’Ajuntament recorda que encara queden places per poder participar a la trepitjada de raïm d’aquest divendres. Es tracta d’un acte dirigit a nens i nenes a partir de set anys i consisteix en col·laborar en l’elaboració del primer most amb el mètode tradicional de la trepitjada. Totes les famílies que estiguin interessades en participar-hi es poden posar en contacte amb les oficines de turisme. D’altra banda, també continua obert el termini per formar part del pubillatge de Cubelles i representar la vila durant tot l’any tant a dins com a fora del municipi. En aquest sentit, tant joves com infants poden optar a proclamar-se les noves pubilles, hereus, pubilletes o hereuets de la vila. 

 

La trepitjada de raïm es farà dins dels actes de la Verema aquest divendres a partir de les nou de la nit aproximadament, just després del lliurement del premi pàmpol. En el cas del pubillatge, la proclamació està previst per dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre. Hores abans, els candidats passaran una entrevista personal amb el jurat que servirà per escollir la pubilla i l’hereu tant juvenils com infantils. 

 

La Festa de la Verema arriba aquest divendres a la seva Trentena Edició i mantindrà els seus actes lligats a la cultura popular com són l’elecció dels hereus i les pubilles i també la trepitjada i el tast del primer most.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles