Èxit de la marxa lenta a l’autopista C32 i a la carretera C31

5 de setembre de 2017


La xarxa de plataformes de la mobilitat, entre les quals hi havia la de Cubelles, va convocar divendres al vespre una marxa lenta per tornar a protestar per la manca d’alternatives de via ràpida sobretot a la zona compresa entre Sitges i El Vendrell, especialment a Cubelles, Cunit i Calafell.

Foto: @GuanyemCubelles

 

La marxa lenta va sortir de la plaça del mercat amb els vehicles i passant per la C31 en direcció Cunit va entrar a l’autopista i va anar en direcció sud per col·lapsar el trànsit durant una bona estona també a l’autopista. I és que a la C31, els divendres al vespre el trànsit ja és molt intens habitualment en direcció sud, aquesta vegada es va aconseguir traslladar aquesta congestió també a l’autopista. Les plataformes per la mobilitat reclamen accions que permetin considerar la necessitat de com a mínim la gratuïtat del tram que va de Sitges a El Vendrell, amb la supressió del peatge ubicat a Cubelles i que fa que molts vehicles optin per anar per la C31 que passa pel mig de Cubelles, Cunit i Calafell.

 

És la primera vegada que la protesta ha agafat el format de la marxa lenta i el resultat ha estat molt més notable que en altres ocasions quan s’havien fet marxes i talls a peu als accessos de l’autopista. Paral·lelament, el govern de la Generalitat ha anunciat que treballa per la implantació del sistema de la vinyeta i la supressió de tots els peatges a favor de la nova manera de circular per les autopistes. Tanmateix, la Generalitat també ha explicat que en el cas de l’Autopista Pau Casals, la concessió no s’acaba fins d’aquí més de vint anys.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles