El centre de dones Violeta reprèn les activitats després de les vacances d’estiu

4 de setembre de 2017


La primera serà el taller de “Correció postural i estiraments” que va començar el febrer, i torna després del parèntesi de l’estiu

Entrevista a Anna Alberich, coordinadora del Violeta (Cliqueu aquí)

 

La primera activitat que donarà el tret de sortida a la temporada serà el taller de “Correcció postural i estiraments” que va començar al febrer, i torna després del parèntesi de l’estiu. Aquesta activitat es fa els dimarts de 2/4 de 6 a 7 de la tarda i a hores d’ara ja estan tancades les inscripcions.

 

El taller, conduït per Mònica Muntaner, acaba a finals de desembre, però el Centre Violeta s’està plantejant donar-li continuïtat el 2018.

La següent incorporació serà Vanessa López, que el dia 14 torna al Violeta amb la 3a temporada del seu “Cercle literari”. Es tracta d’un grup de lectura que es reuneix cada quinze dies, el 2on i el 4rt dijous de 10 a 12 del matí, i que aplega un grup habitual d’una quinzena de dones, a més de les que s’afegeixen a cada trobada.

 

I el dia 20, també 3a temporada del “Grup de criança”, amb la Cristina Vega. En aquest cas és un taller organitzat per l’Associació Ara, adreçat a mares primerenques, on s’ensenya a parlar, escoltar, créixer i compartir informació. Es fa el 1r i 3r dimecres de mes, de 10 a 12 del matí.

 

Pel que fa al gruix de la programació del Centre Violeta que començarà a l’octubre, tot i que encarà s’ha de tancar, podem avançar que es mantindran tallers com ara el de costura, les polseres Candela, Obrint cercles o Entre dones. I se n'incorporaran de nous.

 

El Centre Violeta és al carrer Nostra Sra de la Mercè, 7.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles