El govern vol obrir el debat sobre el Pla General aquesta legislatura

28 d'agost de 2017


Les urbanitzacions, la zona de la tèrmica i un hipotètic creixement, són les preocupacions principals.

cubelles

Imatge d'arxiu

 

El govern vol obrir el debat sobre el Pla General aquesta legislatura. Les urbanitzacions, la zona de la tèrmica i un hipotètic creixement, són les preocupacions principals. El regidor d’urbanisme, José Manuel Ardila, assegura que cal abordar tan aviat com sigui possible un debat sobre el futur del municipi que fa anys que està encallat. En declaracions a Ràdio Cubelles, Ardila ha explicat que un cop arrenqui el nou curs polític aquest mes de setembre, una de les qüestions que es posaran sobre de la taula amb totes les forces polítiques serà la reforma del pla d’ordenació urbanística municipal, sobretot per encarar la situació d’algunes zones pendents d’adaptar-se a la regulació.

 

 

A banda de definir com quedaran les urbanitzacions que continuen amb una situació irregular, el regidor d’urbanisme, José Manuel Ardila, ha reconegut que el govern també voldria planificar quina hauria de ser la zona de creixement en cas que Cubelles ho necessiti, sempre d’acord amb les línies marcades per la nova llei de territori de la Generalitat.

 

 

En aquest sentit, també està previst que en aquest debat hi tingui molta importància l’espai que actualment ocupa la central tèrmica. Segons José Manuel Ardila, tot apunta que quedarà desclassificada com a zona energètica.

 

 

L’ordenament urbanístic és la competència principal dels Ajuntaments i l’actual govern d’Unitat Cubellenca, ERC, CiU, ICV i el regidor no adscrit Ècija vol començar a parlar-ne aquesta mateixa legislatura amb la resta de partits, alguns dels quals ja ho han reclamat més d’una vegada. L’objectiu del regidor Ardila és que les converses arrenquin a la tardor.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles