L’intercanvi de plaques de cava dins el món del col·leccionisme tindrà el seu protagonisme durant la Festa de la Verema

25 d'agost de 2017


Enguany, tindrà lloc la 17a Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava. Anirà a càrrec de l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Cubelles i es farà el 9 de setembre, al carrer La Creu

 

 

Resultat d'imatges de plaques cava cubelles festa verema

 

Entrevista a Luis Molina, Angel Manonelles de l'Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Cubelles. (Cliqueu sobre l'enllaç)

 

L’intercanvi de plaques de cava dins el món del col·leccionisme tornarà a tenir el seu protagonisme durant la 30a Festa de la Verema. Enguany, tindrà lloc la 17a Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, que anirà a càrrec de l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Cubelles. Es farà el dissabte, 9 de setembre, al carrer La Creu, de les 09.00 a 14.00 hores.

 

En una entrevista a Ràdio Cubelles, el Lluis Molina, Angel Manonelles, membre de l’entitat local han donat a conèixer el món del col·leccionisme a Cubelles. Han parlat dels inicis de la creació de l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Cubelles. I de com han anat evolucionant les diferents trobades de col·leccionistes de Plaques de Cava que ha anat acollint la Festa de la Verema.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles