L'Ajuntament de Cubelles ha adjudicat a l'empresa Artiplan la digitalització del fons fotogràfic de Can Travé

25 d'agost de 2017


En total es digitalitzaran 4.270 documents dels quals 600 són positius, 3603 negatius, 3 diapositives i 1 placa de vidre

Resultat d'imatges de casa Travé

FOTO: treballs d'inventari realitzats a Casa Travé

Entrevista a Núria Jané, arxivera municipal. (Cliqueu sobre l'enllaç)

 

L'Ajuntament de Cubelles ha adjudicat a l'empresa Artiplan la digitalització del fons fotogràfic de Can Travé. En total es digitalitzaran 4.270 documents dels quals 600 són positius, 3603 negatius, 3 diapositives i 1 placa de vidre. Les temàtiques són diverses: des de viatges exclusius de la família Travé i  fotografies de Mas Escarré. El fons conté també fotografies de carnet on es veu l'evolució de la persona; retrats d'estudi; i fotografies tant de parelles com de grups de persones.

La previsió es que els treballs de digitalització tinguin una durada aproximada d’1mes i mig, i que estiguin acabats abans de finalitzar aquest any. Una vegada tot el fons fotogràfic estigui digitalitzat, s’iniciaria una fase de catalogació del fons fotogràfic.

A banda, l’arxiu municipal també encarregarà la digitalització d’una col·lecció de postals de Cubelles. En total s’hauran de digitalitzar 84 cartes postals. Finalment, també es digitalitzaran 3 vídeos de Mas Escarré que van des dels anys 30 als 60, hi on es pot veure la Cubelles d’aquesta època.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles