La FMC i l'ACM criden a participar a la manifestació de rebuig als atemptats de Barcelona

23 d'agost de 2017


L’Ajuntament de Cubelles mantindrà fins a finals del mes d’agost el llibre de condolences pels atemptats de Barcelona i Cambrils que va posar a disposició divendres passat, després de fer una concentració silenciosa pels atemptats

Llibre de condolences a l'Ajuntament de Cubelles per atemptats Barcelona i Cambrils

Foto: L'Ajuntament de Cubelles mantindrà fins a finals d'agost el llibre de condolences 

 

Les entitats municipalistes de Catalunya, FMC i ACM, han fet una crida a les alcaldesses i alcaldes de Catalunya, regidores i regidors i al conjunt de treballadors públics de les administracions locals perquè participin en la manifestació convocada pel Govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, el proper dissabte, 26 d'agost, a les 6 de la tarda, a la ciutat de Barcelona, sota el lema 'No tinc por'. Una marxa solidària per condemnar els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del passat dijous 17 d'agost i mostrar la solidaritat i el condol a totes les víctimes dels atacs. Amb aquesta convocatòria es vol  demostrar que la societat catalana i els governs locals estan fermament compromesos amb la defensa de la convivència, la pluralitat  i la democràcia i que cap acte de terror torçarà aquest compromís amb la pau i la llibertat. La concentració començarà als Jardinets de Gràcia i arribarà fins a la Plaça de Catalunya.

 

Llibre de condolences a l'Ajuntament de Cubelles

L’Ajuntament de Cubelles mantindrà fins a finals del mes d’agost el llibre de condolences pels atemptats de Barcelona i Cambrils que va posar a disposició divendres passat, després de fer una concentració silenciosa pels atemptats davant l'Ajuntament. El llibre de condolences estarà disponible al mateix Ajuntament de Cubelles fins a finals del mes d’agost per a tots aquells ciutadans/es que vulguin deixar un missatge de record a les víctimes.

 

Cal recordar que Cubelles es va sumar divendres passat al dol oficial de tres dies decretat pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont (Decret 135/2017, de 17 d'agost).  Seguint la convocatòria de l'ACM i la FMC, va  fer una concentració silenciosa davant de l'Ajuntament en repulsa contra els atemptats i en solidaritat amb les víctimes. També durant els tres dies de dol oficial no es van celebrar recepcions ni actes oficials. D’aquesta manera ni l'alcaldessa ni cap càrrec electe van assistir a cap acte de forma oficial. Alhora, les banderes de la vila van onejar a mig pal durant els tres dies de dol i es va decidir de suspendre la celebració de les havaneres del 19 d’agost.

 

El consistori cubellenc ha enviat mostres de suport a les víctimes de l’atac. La vila agraeix la tasca dels Mossos i la ràpida localització i desarticulació de la cèl·lula culpable dels actes terroristes.  També Cubelles s’ha solidaritzat amb l’Ajuntament de Vilafranca en el dol per l'assassinat del vilafranquí Pau Pérez.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles