La Regidoria de Cultura fa balanç de la Festa Major de Cubelles

21 d'agost de 2017


L'últim dels actes tindrà lloc el dissabte, 26 d'agost amb havaneres i els tres morterets de fi de festa

Entrevista de valoració amb la Regidora de Cultura, Ester Pérez (cliqueu sobre l'enllaç)

 

La Festa Major de Cubelles ha comptat amb una bona afluència de públic en la majoria d’actes celebrats. Enguany, la festa gran ha transcorregut amb total normalitat, sense incidències d’importància, segons ha explicat la regidora de Cultura, Ester Pérez, qui ha qualificat aquesta edició de molt lluïda, amb un programa variat d’actes i una bona participació.

 

La regidora de Cultura, Ester Pérez, es mostra molt satisfeta per la concurrència en els actes lúdics i culturals que han comptat amb un públic nombrós. El tradicional castell de focs i la cercavila nocturna han estat novament un dels actes més concorreguts amb un públic nombrós assistent. Els concerts, balls i espectacles infantils també han estat molt seguits per la gent. Les diferents cercaviles de balls populars amb els seus entremesos han omplert els carrers amb els seus balls. No hi ha faltat tampoc la pirotècnica amb les diferents colles de diables i el viagrot, ni tampoc el so de les grallers i les timbalades.

 

Un cop tancat l’estiu la comissió de festes es reunirà per fer balanç de tot plegat. La regidora de Cultura ha volgut agrair a les diferents entitats col·laboradores i gent vinculada en l’organització del conjunt d’actes pel seu esforç important per organitzar la Festa Major.

 

L'últim dels actes de la Festa major de Cubelles tindrà lloc el dissabte, 26 d'agost amb havaneres amb el grup "La Guingueta", que es farà a les 22h, a la plaça Miquel Martí i Pol. Tot plegat acabarà amb el llançament dels tres morterets de fi de festa. 


  • Castell de focs Festa Major 2017
  • Circ Oniricus Festa Major 2017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles