L'Ajuntament se suma als 3 dies de dol oficial pels atemptats de Barcelona, Cambrils i Alcanar

18 d'agost de 2017


Durant aquests tres dies de dol el consistori no celebrarà recepcions ni actes oficials. D'aquesta manera, l'Alcaldessa ni cap càrrec electe assistirà a cap acte de forma oficial.

Tots som Barcelona

Notícia (L'Ajuntament se suma als 3 dies de dol oficial pels atemptats de Barcelona, Cambrils i Alcanar) cliqueu sobre l'enllaç

Entrevista a Ester Pérez, regidora de Cultura de l'Ajuntament. Cliqueu sobre l'enllaç

 

El Govern municipal ha decidit sumar-se al dol oficial decretat pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont (Decret 135/2017, de 17 d'agost) de tres dies, durant els quals no se celebraran recepcions ni actes oficials. D'aquesta manera, l'Alcaldessa ni cap càrrec electe assistirà a cap acte de forma oficial. Alhora, les banderes onejaran a mig pal aquests tres dies.

 

S'ha decidit suspendre la celebració de les havaneres previstes per dissabte a la platja Llarga dins els últims actes de la Festa Major de Cubelles. Es manté el partit 3x1 de Festa Major de dissabte al camp de futbol Josep Pons i Ventura. I també s'obrirà la fira d’atraccions però sense fil musical. Finalment, també es manté el Festival Cubelles Noir, però s’han anul·lat els vermuts i còctels; i no es farà la taula rodona sobre terrorisme a la novel·la negra programada diumenge a la tarda.

Tanmateix, s'ha reforçat policialment el municipi. A més, a l'Ajuntament de Cubelles s'ha obert un llibre de condolences perquè tothom que vulgui pugui traslladar el seu missatge de condol a la ciutat de Barcelona, Cambrils i Alcanar.

 

Aquest divendres a les 12 del migdia a la plaça de la Vila, l’Ajuntament s’ha sumat a la convocatòria feta per les entitats municipalistes, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), i ha fet una concentració silenciosa de rebuig a l'atemptat de Barcelona, Cambrils i Alcanar.  

 

Dsc 0010


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles