Avui a les 12h a la plaça de la Vila de Cubelles convocada una concentració silenciosa de rebuig a l'atemptat de Barcelona i de Cambrils

18 d'agost de 2017


L'Ajuntament se suma a la convocatòria feta per les entitats municipalistes, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC)

Logo AJC dol

 

L’Ajuntament de Cubelles s’ha sumat a la condemna general contra l’atemptat a les Rambles de Barcelona i de Cambrils i ha convocat per aquest divendres a les 12 del migdia un minut de silenci a la plaça de la Vila, davant de l’ajuntament. Se suma així a la convocatòria feta per les entitats municipalistes, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

 

Des del Consistori cubellenc es vol mostrar el més enèrgic rebuig a aquest atemptat terrorista a través de l'atropellament massiu. Al mateix temps, expressen l'absoluta solidaritat amb les víctimes i persones atropellades, i encoratgen i agraeixen la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics que han treballat a la zona dels fets.

 

Per la seva banda, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha decretat 3 dies de dol oficial, durant els quals les banderes onejaran a mitja asta en senyal de condol.

 

L’atropellament massiu al centre de Barcelona ha commocionat tothom. Han estat molts els missatges de solidaritat amb les víctimes i les seves famílies que s’han expressat a través de les xarxes socials. En la mateixa línia ja s'expressava l'Ajuntament de Cubelles ahir a la tarda, i en solidaritat a les víctimes de l'atemptat de Barcelona, va tancar la fira i va suspendre la inauguració oficial del certamen literari Cubelles Noir que s’havia de realitzar ahir dijous a la tarda. La cita literària va suspendre l’acte d’inauguració i va realitzar un minut de silenci.

 

El festival de novel·la negra va oferir algunes de les activitats programades com la xerrada sobre poesia negra amb Manel Tosca, Francesc Forcades i Angelique Pfitzner i la segona part de la taula de crims a Cubelles amb Lolo Garcia.  Durant la jornada es va realitzar un minut de silenci i es va eliminar l’acte d’inauguració. També des de l'organització del Cubelles Noir han llançat un missatge de solidaritat a les víctimes


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles