Segueixen obertes les inscripcions per participar a Pubilla i Hereu 2017 de la Festa de la Verema

17 d'agost de 2017


L'esdeveniment, que commemora el seus 30 anys, tindrà lloc del 8 al 10 de setembre

cartell festa verema 2017

 

Segueixen obertes les inscripcions per participar a Pubilla i Hereu 2017 de la Festa de la Verema. L'esdeveniment, que commemora el seus 30 anys, tindrà lloc del 8 al 10 de setembre. L'elecció del pubillatge de Cubelles tindrà lloc el dissabte, 9 de setembre. Les inscripcions es poden realitzar presencialment a les Oficines de Turisme o des d’un formulari a través del web municipal (www.cubelles.cat) com a màxim 1 setmana abans de l’elecció. La inscripció per participar a Pubilla i Hereu de la Festa de la Verema 2017 és gratuïta. Per a poder concórrer cal estar empadronat al municipi i tenir entre 7 i 14 anys (pubilleta i hereuet) o entre 15 i 23 (pubilla i hereu).

 

Així mateix, també està oberta la participació per prendre part com a trepitjador de raïm en la Festa de la Verema. Només podran participar a l’acte de trepitjadors de raïm infants d’entre 7 i 9 anys. El termini d’inscripció per a participar serà fins a exhaurir places, establint-se un total màxim de 6 participants. Els trepitjadors de raïm escollits hauran de portar pantalons foscos, camisa blanca i faixa vermella o negre. L’organització només facilitarà el mocador. L’acte de trepitjadors de raïm serà el divendres, 8 de setembre, a les 21 hores, a la plaça del Mercat dins dels actes de la Festa de la Verema.

 

Per a qualsevol informació cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Turisme de Cubelles (Plaça del castell, 1), on se’ls hi facilitarà tota la informació referent a la Festa i a les normes de participació.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles