El 14 d’agost, tret de sortida “oficial” a la Festa Major

14 d'agost de 2017


Enguany el pregó ha estat encomanat a Salvador Estalella, pagès i persona entranyable i estimada per tothom que el coneix.

Entrevista amb Ester Pèrez, regidora de Cultura (Cliqueu aquí)

 

La Festa Major de Cubelles agafa embranzida i els actes que es desenvolupant arreu del municipi es succeeixen un darrera l’altre, sense deixar treva.

 

Però si hi ha un dia que sobresurt de la resta, aquest dia és dilluns. Com tots els anys el 14 d’agost és el dia que es dona el tret de sortida “oficial” a la Festa Major amb els 12 morterets, que es llençaran des del Castell, i el pregó què enguany ha estat encarregat a Salvador Estalella, pagès i persona entranyable i estimada per tothom que el coneix. convence'l perquè acceptès l’encàrrec de pronunciar el pregó no va ser fàcil, però finalment va accedir.

Un any més el plegó de Festa Major es farà als jardins de Can Travé on està convidat tothom qui vulgui assistir i, de passada, conèixer un dels indrets més estimats del municipi.

 

A 2/4 de 7 de la tarda, la festa continuarà a la plaça de la Vila amb l’exhibició de balls de les colles de l’Agrupació de balls populars, i tot seguit hi haurà una cercavila que acabarà a la plaça del Mar, on les diferents colles faran una ballada conjunta.

I a les 11 de la nit, tindrà lloc sens dubte l’espectacle més multitudinari de tots els que es fan a la Festa Major, el castell de focs artificials que, com cada any es farà al passeig Marítim.

 

En acabar els focs, hi haurà la cercavila nocturna dels balls populars pel passeig Marítim, amb la col·laboració del Grup Riscos Cubelles. I per rematar la nit, a 2/4 d’1, tindrà lloc el ball de l’Empalmada a la plaça del Mar amb La banda del Drac i Sixtus.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles