Dimarts, dia gran de la Festa Major de Cubelles

14 d'agost de 2017


A la sortida de l’ofici, començarà el cercavila què, enguany, presenta alguns canvis en el seu recorregut

Entrevista a Ester Pérez, regidora de Cultura (Cliqueu aquí)

 

Dimarts, dia gran de la Festa Major del municipi, se celebrarà la tradicional Missa solemne a l’església de Santa Maria de Cubelles, patrona de la vila. En el transcurs d’aquesta celebració religiosa es farà l’ofrena a la verge dels productes de la terra, recollits pels pagesos del municipi.

 

Dins d’aquest acte també es farà el ball de cintes de l’Agrupació de balls populars i cap a 2/4 d’1, a la sortida de l’ofici, començarà el cercavila què, enguany, presenta alguns canvis en el seu recorregut. Començarà a la plaça de Sta. María, c. Colom, pl.de la Font, c. Àngel Guimerà, c. Joan roig i Piera, c. Víctor Balaguer, c. Major i ballada final d’exhibició dels balls de l’ABPC a la pl. de la Vila.

 

Ja per la tarda, a les 7, la festa continuarà al pati de l’escola Charlie Rivel, on l’orquestra Maravella oferirà el concert de Festa Major. A la mateixa hora, al camp de futbol Josep Pons i Ventura, partit del Club de futbol Cubelles. A les 9 del vespre, a la plaça del Centre social, Sopar a la fresca i música amb Djs, organitzat per El Cubell. I a les 11 de la nit, de nou al pati de l’escola Charlie Rivel Ball de Festa Major, amb servei de bar, i de nou amb  l’Orquestra internacional Maravella.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles