Assaig general de l'ABP, aquest divendres

10 d'agost de 2017


La plaça del Mar comptarà amb servei de bar, que també servirà entrepans calents, i hi haurà la venda de marxandatge

Entrevista amb Esther Solé, presidenta de l'Agrupació de balls populas (Cliqueu aquí)

 

Tot i que des de fa dies ja s’han començat a fer diverses activitats en el marc de la Festa Major de Cubelles, la primera gran cita d’enguany es produirà demà divendres. L’Agrupació de Balls Populars farà el tradicional assaig general per diversos carrers del municipi, amb les corresponents parades per refrescar-se, fins arribar a la plaça del Mar. Enguany però, amb la novetat serà que al llarg del recorregut estaran acompanyats pel grup musical "Els Bandarra street orkestra".

 

Panderos, cintes, bastoners, timbalers,  cercolets, gegants, Viagrot, diables i gitanes, convergiran a la plaça del Mar, coneguda popularment com la plaça Charlie Rivel, per l’escultura del pallasso que s’aixeca al seu centre, per començar la festa. Això succeirà a partir de 2/4 d’11 de la nit. En acabar el cercavila els Bandarra continuaran amb un concert a la plaça. Després hi haurà una sessió de discoteca amb Dj Marsal Ventura i Dj Ferry Lip.

 

La plaça del Mar comptarà amb servei de bar, que també servirà entrepans calents, i hi haurà la venda de marxandatge de l’Agrupació, enguany, tot gestionat per la mateixa Agrupació de Balls Populars.

 

I si preferiu la música electrònica, a partir de 2/4 de 2 de la matinada, a la casa del polígon,hi haurà el Festival de música electrònica amb Dave Sinner, Boiz i Guillem Ruíz, en aquest cas organitzat per l'Associació de Joves de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles