El Cubelles Rock City més internacional

10 d'agost de 2017


La banda francesa Hamka presentarà el seu nou disc acabat de publicar.

 

Escolta l'entrevista amb Ian Patrick President de Free Rock


Cap de setmana amb molts actes de Festa Major, com el festival Cubelles Rock City que arriba a la seva 12a edició amb un cartell on destaca la participació de bandes internacionals.
Un cop més el festival es realitzarà a l'Hort del Rector, a tocar de la plaça del Mercat. Des de les 21h aniran passant per l'escenari les diferents bandes que conformen el cartell d'aquesta edició, com els gironins HardBuds, grup que es va formar el 2010 i es va centrar sobretot en la música en directe i el gènere del rock dur. El primer disc d'estudi el van publicar el 2012 i es titulava Play or die. El segon disc es titula Thunderstorm i posa nom també a la gira que faran aquest 2017 amb aturada a Cubelles.

 

Leather Heart la banda madrilenya de Heavy Metal que va triomfar al 2015 amb el seu segon disc. The Electric Alley arribats de la badia de Cadiz són una aposta de l'entitat després de veure'ls en altres festivals i tancant el cartell la banda de Power Metal Étnico de Nice, "Hamka" que reapareix per presentar el seu nou treball #Multiversal al festival cubellenca, amb el qual pretenen consolidar-se encara més com un referent en l'estil. Liderats per la mundialment reconeguda Elisa C. Martin.

 

El Cubelles Rock City està organitzat per l'entitat juvenil Free Rock i sempre ha format part del cartell de Festa Major, coincidint amb el motocròs des de fa uns anys, forment una sinergia interessant, ja que les dues activitats es desenvolupen en un espai molt proper i, tot i que coincideixen una petita franja de temps, també és beneficien d'aquest fet a l'hora d'atraure el públic.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles