Arles de Tech es prepara pel 10è aniversari dels Mercredis d'Arles

9 d'agost de 2017


Concerts, correfocs i una fira de productes transfronterers ompliran una setmana d'actes per celebrar l'aniversari.

Entrevista amb Sebastià Raya President entitat Les Mercredis d'Arles i Rgidor

 

Aquest dimecres comença la 10a edició dels "Mercredis d'Arles" (dimecres d'Arles), un festival consolidat a la Catalunya Nord, que intenta ser un aparador de la cultura catalana, sense oblidar la cultura local.
Aquest any, coincidint amb l'aniversari, el festival ha canviat de format i serà una setmana plena d'actes de dimecres a dimecres. L'obertura anirà a càrrec dels grups Buhos i Oques Grasses, dues bandes de gran èxit actual de rock català. 

 

El cap de setmana arribarà amb els actes centrals com són el Foc i Cops, un acte que barreja un correfoc dissabte al vespre amb la participació dels Diables de Cubelles i els Diables de Perpinyà "Aire nou de Bao" que seguirà amb el concert de Cédric Coll(artista local) i la banda Animal (una altra banda molt comercial de rock català).
Diumenge serà el torn de la Fira transfronterera amb una exposició de productes de la Catalunya Nord, com vins, formatges o embotits. Al matí també haurà una cercavila de diferents balls i entremesos de la cultura popular catalana.

 

L'edició d'enguany tindrà la seva cloenda dimecres 16 d'agost amb una nit de concerts reivindicatius amb "Al Chemist", músics molt identificats amb la Catalunya Nord i la seva defensa. També hi seran presents els reivindicatius Aspencat del País Valencià.

En definitiva, tota una setmana d'actes per celebrar els 10 anys del festival "Les Mercredis d'Arles".


  • Arles

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles