Dissabte el motocròs torna a Cubelles

9 d'agost de 2017


La principal novetat és el concurs de salts que tancarà la jornada

Entrevista Motoclub Cubellles

 

Dissabte es disputa a cubelles una de les proves esportives més espectaculars de la temporada, es tracta del motocròs Cubelles i la pista americana.
Les primeres mànegues del motocròs arrencaran a les 18 h de la tarda al circuit habilitat per l'ocasió als terrenys del costat de la plaça del mercat. Un cop entrada la nit començarà la cursa americana, els voluntaris convertiran el circuit en oval i a la vegada es posarà en marxa la il·luminació artificial. El Motoclub Cubelles és l'encarregat de l'organització i la preparació de la competició. 

Tot i que la prova cubellenca no és puntuable per cap campionat oficial, la seva ubicació i el disseny de la pista fan que sigui una cursa reconeguda pels pilots. Ja estan confirmades la participació de grans pilots que han estat campions d'Espanya en aquesta o d'altres modalitats.
Per altra banda l'entitat ha volgut fer un esforç en aquesta edició afegint altres elements com el concurs de salts. El Motoclub Cubelles per veu del director de cursa ha volgut animar a tots els cubellencs a viure l'experiència i a la vegada col·laborar amb l'entitat. El motocròs arrencarà motors, dissabte a les 18 h a la plaça del mercat i fins a les 00 h.


  • Motocross 2010 montse torrado 70
  • Motocross 2010 montse torrado 59
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles