Fauna de Cubelles ja té a punt el concurs de dibuix infantil que celebrarà la seva 13a edició

8 d'agost de 2017


Enguany, l’organització tindrà especial cura en vigilar que els pares i mares dels concursants no ajudin als seus fills en la realització dels dibuixos, fet que s’ha detectat en anteriors edicions del concurs.

Entrevista a Carles Rios, president de Fauna (Cliqueu aquí)

 

Després de l’èxit de la caminada nocturna del cap de setmana passat, Fauna de Cubelles ja té a punt el concurs de dibuix infantil que celebrarà la seva 13a edició dissabte. La trobada es farà a les 6 de la tarda a la desembocadura del riu Foix, a l’antiga zona de pícnic, i poden participar nens i nenes i adolescent de 5 a 13 anys, distribuïts en 4 categories, sense necessitat d’inscripció prèvia. El tema dels dibuixos, com cada any, és el Foix i el seu entorn. L’organització, com és costum, lliurarà als participants el material necessari.

 

Enguany, segons va explicar el president de l’entitat, Carles Rios a aquesta emissora, l’organització tindrà especial cura en vigilar que els pares i mares dels concursants no ajudin als seus fills/es en la realització dels dibuixos, fet que s’ha detectat en anteriors edicions del concurs.

 

Conforme es vagin acabant els dibuixos, la Regidoria de Medi Ambient convidarà a berenar als participants.

 

Dilluns 14 d'agost tots els dibuixos estaran exposats per categories a la sala de reunions del Centre social,  on el jurat decidirà quins han estat els guanyadors del certamen. El lliurament dels premis es farà diumenge dia 20 d'agost, en aquest cas, a la Sala d’actes de la Rectoria. I un cop atorgats els premis i, a peu de carrer, Medi Ambient convidarà de nou als participants i familiars a un berenar.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles