270 persones van participar a la 9a Caminada nocturna Cubelles – Comarruga

7 d'agost de 2017


Per l’any que ve l’organització ja està pensant en fer alguna cosa especial per tal de celebrar com cal el 10è aniversari d’aquesta caminada.

 

Entrevista a Carles Rios, president de Fauna de Cubelles (cliqueu aquí)

 

Tot i l’alta temperatura que registraven els termòmetres a la costa dissabte al vespre, 270 persones van participar a la 9a Caminada nocturna Cubelles – Comarruga, entre ells nombrosos nens i nenes. La marxa, que transcorre pels passejos marítims de Cubelles, Cunit, Segur, Calafell i Comarruga, està organitzada per Fauna de Cubelles, però en l’organització de la mateixa hi participen un gran nombre de voluntaris.

 

El grup, que va sortir a les 9 del vespre de la desembocadura del Foix, va fer una curta parada, com en anys anteriors, en arribar al passeig de Calafell per tal de reunificar-se. Durant tot el recorregut els van acompanyar  dues ambulàncies, per si es produïa alguna emergència, cosa que no va succeir, i a 2/4 d’1 arribaven a Comarruga. A la caminada va participar gent del municipi, però també de diversos indrets de la comarca, de comarques veïnes i alguns estiuejants estrangers.

 

En arribar a Comarruga els més calorosos van tenir l’oportunitat de banyar-se a les aigües termals que neixen en aquell municipi, i tot seguit  recuperar forces amb el pica pica que els havia preparat l’organització. Tot amb l’acompanyament musical del canta autor cubellenc Kikus Costa. Cap a la una els dos autocars que havia contractat Fauna van sortir capa a Cubelles.

 

Per l’any que ve l’organització ja està pensant en fer alguna cosa especial per tal de celebrar com cal el 10è aniversari d’aquesta caminada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles