El govern promet un canvi en la recollida de residus a partir de l’any que ve

4 d'agost de 2017


La substitució serà de cop, en pocs dies, i la intenció de la regidoria de Medi Ambient és que es posi en marxa el 2018.

Deixalleria municipal_recollida

 

El govern promet un canvi en la recollida de residus a partir de l’any que ve. La substitució serà de cop, en pocs dies, i la intenció de la regidoria de Medi Ambient és que es posi en marxa el 2018. Aquesta modificació del sistema de recollida implicarà la renovació de tots els contenidors, que seran d’un model que permeti la recollida amb camions de càrrega lateral. Això farà també que es redueixin el nombre de llocs del municipi amb contenidors i que en cadascun dels punts de recollida de residus s’hi incloguin les diferents tipologies selectives. És a dir, la promesa del govern és que en cada punt es pugui recollir cada tipus de residu per separat, sigui brossa orgànica, paper, vidre, envasos o rebuig.

 

El regidor de Medi Ambient, en declaracions a Ràdio Cubelles ha assegurat que la millora de la recollida és un dels compromisos polítics que ha assumit des de l’inici de la legislatura.

 

 

Un dels objectius del sistema de contenidors que es vol implantar serà fixar uns punts fixos amb tota mena de recollida selectiva, tal com ha explicat el regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué.

 

 

Tot plegat suposarà un increment en el cost de la recollida de brossa al municipi. Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient, explica que malgrat que es va incrementar el preu de la taxa d’escombraries, la recaptació cobrirà menys d’un 70% del cost total del servei.

 

 

L’objectiu de la regidoria de Medi Ambient és començar el nou sistema de recollida el 2018 tot i que encara no s’ha fixat cap data concreta per fer el desplegament dels nous punts de contenidors.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles