El pregoner de Festa Major, Salvador Estalella, ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament

4 d'agost de 2017


L’alcaldessa Rosa Fonoll ha rebut Salvador Estalella, qui dilluns 14 d’agost serà l’encarregat de convidar els cubellencs a viure la seva festa grossa.

 

Salvador Estalell Signatura Llibre Honor

 

El pregoner de Festa Major, Salvador Estalella, ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament. L’alcaldessa Rosa Fonoll ha rebut el pregoner d’aquest any, Salvador Estalella, qui dilluns 14 d’agost serà l’encarregat de convidar els cubellencs a viure la seva festa.Per tal d’elaborar el text, en Salvador Estalella, de 85 anys d’edat, ha comptat amb el suport de Joan Vidal. En un primer moment, Estalella va refusar la proposta perquè no es veia en cor. En una segona visita va acabar acceptant l’encàrrec i va demanar l’ajuda de Vidal per donar forma al pregó. En declaracions a Ràdio Cubelles, Salvador Estalella ha explicat que se sent afalagat per poder donar el tret de sortida a la Festa Major.

 

 

En Salvador Estalella també ha valorat l’esforç de la gent de Cubelles d’avui en dia per donar vida a la Festa Major.

 

 

El pregó de la Festa Major serà el dilluns 14 d’agost a partir de les dotze del migdia als jardins de Can Travé. L’acte serà obert a tothom i començarà després d els 12 morterets i el repic de campanes que anunciaran l’inici oficial de dos dies de Festa Major.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles