L'atur registrat s'ha congelat a Cubelles durant el juliol

3 d'agost de 2017


A dia d'avui hi ha 830 persones de Cubelles inscrites a les oficines del SOC.

atur juliol 17

Dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu

 

L'atur registrat s'ha mantingut sense canvis durant el mes de juliol a Cubelles. Concretament segons les dades de la Generalitat, s'ha produït el descens d'una sola persona durant els últims 31 dies. Per la qual cosa, la xifra municipal s'ha congelat en 830 persones, una menys que al juny. La taxa d'atur registral fixada el mes de juny passat és d'un 13,79%, per sobre de la mitjana comarcal (12,78%) i catalana (11,05%). 

 

Pel que fa al temps que porten registrades a la recerca de feina, a Cubelles hi ha 239 persones que porten 3 mesos o menys en aquesta situació, 239 porten de 3 a 12 mesos registrades, 111 persones fa entre 12 i 24 mesos que estan inscrites al SOC i 242 de les aturades cubellenques ja fa més de 24 mesos que busquen feina i no en troben.

 

Al conjunt de la comarca, a diferència de Cubelles, el juliol ha suposat un increment lleuger de l'atur registrat en 37 persones. De fet a banda de Cubelles (-1), només Vilanova i la Geltrú (-26) han vist com disminuïa el nombre de persones registrades al SOC. En canvi, a l'altre cantó hi trobem Sant Pere de Ribes, on l'atur ha pujat en 40 persones, i Olivella, amb l'augment proporcional més important del Garraf. Aquest juliol passat també han patit un augment lleuger de l'atur registrat a Canyelles (+4) i a Sitges (+8).

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles