Mas Trader I celebra la seva Festa d’Estiu

3 d'agost de 2017


Una de les novetats d’enguany serà el concurs fotogràfic sobre la mateixa festa, les bases del qual es poden trobar a la web de l’associació.

Entrevista a Domingo Guarch i Àfrica Castell, membres de la junta (Cliqueu aquí)

 

Tot a punt a Mas Trader per celebrar la seva Festa d’Estiu que es farà de divendres a diumenge. El chupinazo de sortida serà divendres a les 10 del matí. A les 11 es disputarà el primer de nombrosos partits de futbol, en aquest cas de futbol sala, entre benjamins de 8 a 10 anys. I a les 12 jugaran els alevins. A les 6 de la tarda, després de fer la migdiada, tornen les activitats festives i ho fan amb un concurs de pastissos. Després més futbol, domino, petanca i cars, que substituiran els balls populars que s’anunciaven al programa. Aquesta primera jornada festiva acabarà amb el Sopar de festa i la Disco laser show.

Una de les novetats d’enguany serà el concurs fotogràfic sobre la mateixa festa, les bases del qual es poden trobar a la web e l’associació.

 

Dissabte de nou chupinazo a les 10, i a partir de les 11 futlbol, cursa ciclista i batalla d’aigua. I ja a la tarda, a partir de 2/4 de 7, eliminatòries de dominó i petanca, Holy festival of colours, fideuà a 2/4 de 10, ball amb el grup Latin Panas, més ball amb DJ Carlos Navarro i a les 3 festa de l’escuma.

 

Diumenge, una vegada més, el veïns de Mas Trader es despertaran a les 10 del mati amb el chupinazo i, els més petits,  començaran a preparar els colors i paper per participar al concurs de dibuix. Tot seguit espectacle infantil. I a les dues Botifarrada popular. A partir de les 6 exhibició de dansa, espectacle infantil, xocolatada, lliurament de premis, sopar de festa a les 10, i per acabar Disco laser show i chupinazo de fi de Festa.

 

La informació detallada de la Festa de Mas Trader la trobareu al programa que ha publicat, com cada any, l’associació de veïns.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles