El projecte urbanístic per l’Institut Les Vinyes seguirà les directrius de la Generalitat

2 d'agost de 2017


El regidor José Manuel Ardila ha explicat a Ràdio Cubelles que després de reunir-se amb el departament d’Urbanisme de la Generalitat, l’Ajuntament engegarà ara la redacció d’un projecte nou per ubicar l’Institut Les Vinyes al costat de la plaça del Mercat.

Institut les vinyes

 

Entrevista al regidor d'Urbanisme, José Manuel Ardila (cliqueu)

 

El projecte urbanístic de l’Institut Les Vinyes seguirà les directrius de la Generalitat. El regidor José Manuel Ardila ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles que després de reunir-se amb el departament d’Urbanisme de la Generalitat, l’Ajuntament engegarà ara la redacció d’un projecte nou per ubicar l’Institut Les Vinyes al costat de la plaça del Mercat. Segons el regidor José Manuel Ardila, la Generalitat accepta l’indret i demana a l’Ajuntament que la modificació del pla general per encabir l’equipament educatiu s’adapti a les necessitats reals del municipi.

 

El govern municipal també assegura que no renuncia al projecte de reurbanització dels terrenys privats de damunt de la plaça del mercat que han de permetre la cessió d’un espai per a la construcció de l’Institut Les Vinyes. Tanmateix, el regidor d’urbanisme, José Manuel Ardila, ha explicat que caldrà reduir el volum dels blocs de pisos que s’havien plantejat anys enrere. Des del govern municipal estan satisfets amb les facilitats que posa ara la Generalitat i el regidor José Manuel Ardila assegura que corregiran els errors de l’etapa anterior, en què la tramitació d'un terreny per l'institut es va encallar. Des del govern municipal també reconeixen que el procés per aconseguir la construcció de Les Vinyes serà llarg però que els darrers mesos les reunions amb la Generalitat han aconseguit reconduir i desencallar una situació de provisionalitat que es manté des de l'entrada en funcionament de l'institut Les Vinyes fa uns 10 anys.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles