Una gran Festa Major petita omple els carrers de Cubelles

1 d'agost de 2017


Pallassos, diables i gegants fan lluir la Festa Major petita en un cap de setmana ple d'actes.

Entrevista de la Regidora de Cultura Ester Pèrez

 

Un cop finalitzada la Festa Major petita de Cubelles, la regidora de Cultura, Ester Pèrez, n'ha fet valoració dels actes principals. Des de la regidoria de cultura han volgut destacar la passa endavant que ha realitzat la Mostra de Pallassos que arribava a la seva 6a edició i que comptava amb més artistes i també amb més espectacles.

 

Dissabte va ser el torn del Correfoc amb la gran novetat del canvi de recorregut. Els diables i les bèsties de foc van passar pels carrers i places més cèntriques de Cubelles. EL correfoc també va comptar amb la participació de la colla de les Roquetes com a convidada a banda de les colles de foc locals i va finalitzar amb un petit espectacle pirotècnic a càrrec de la comissió de les colles de foc de l'Agrupació de Balls populars, amb la intenció de donar un gran final al Correfoc 2017.

 

Un altre dels actes més multitudinaris va ser la 33a trobada de gegants, on es van aplegar 18 colles geganteres de tot Catalunya. Una trobada que gairebé superava la trentena de gegants, la més nombrosa després de la trobada del 25è aniversari dels Gegants de Cubelles.

 

La festa va finalitzar dilluns 31 amb la musclada popular de l'Associació d'Hostaleria i Comerç que va tancar la Festa Major petita d'aquest 2017 repartint prop de 500 quilos de musclos al vapor.


  • Correfoc 2017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles