Cubelles i Cornellà jugaran el partit de veterans de Festa Major

1 d'agost de 2017


Diumenge al matí es disputarà la segona edició del partit de futbol de veterans de Festa Major al camp Josep Pons i Ventura

Entrevista complerta amb Santos Lozano (cliqueu)

 

 

El diumenge vinent, l'Associació Esportiva Veterans Cubelles disputa el seu partit de Festa Major contra els Veterans de Cornellà. Es tracta d'un dels primers actes esportius inclosos dins de la programació de la Festa Major 2017.

 

El Cornellà ja va ser el rival de l'any anterior, en el primer partit oficial de Festa Major de l'entitat de veterans. Aquest grup integrat per una trentena de jugadors, es reuneix tots els diumenges de l'any al Poliesportiu. L'entitat, tot i que fa més de 30 anys que funciona, es va formar legalment el 2007 quan va passar a formar part de les entitats esportives del municipi. Fins aleshores tot i trobar-se cada setmana es tractava d'un grup d'amics aficionats al futbol.

 

El partit de veterans començarà a les 9.30 h al camp municipal Josep Pons i Ventura, i el format serà el d'un partit estàndard amb temps i forma. En el partit disputat la temporada passada es van imposar els visitants. Després de l'enfrontament hi haurà un petit refrigeri que compartiran els dos equips per celebrar un any més l'arribada de la Festa Major.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles