La pintora cubellenca Josselyne Marmottan inaugura dijous al Centre Social l’exposició 'Colors de viatge'

1 d'agost de 2017


Amb aquesta exposició la pintora pretén introduir al visitant en un recorregut màgic i misteriós que el faci sentir sensacions

Entrevista a Joss Marmottan (cliqueu aquí)

 

La pintora cubellenca Josselyne Marmottan inaugura dijous al Centre Social l’exposició Colors de viatge. Marmottan que resideix habitualment a Ciutat de Mèxic viatja tots els estius a Cubelles on es retroba amb casa seva, la família i els amics.

           

Tot i que fa sis anys que no fa cap exposició “formal” al municipi, l’estiu passat al voltant de 500 persones van poder gaudir d’una petita mostra de la seva obra als jardins de Can Travé. En el context del segon Crepuscle poètic, ella i el també pintor Shozo Somekawa van decorar amb els seus quadres la zona dels jardins on se celebrava la trobada poètica.

           

Enguany seran una quarantena de quadres els que ompliran les parets del Centre Social. Una part prové de la mostra Cal·ligrafia invisible que l’estiu passat va exposar al Foment Vilanoví, l’altre, de diverses col·leccions que ha pintat al llarg dels seus viatges, utilitzant diferents tècniques.

           

Amb aquesta exposició la pintora cubellenca  pretén introduir al visitant en un recorregut màgic i misteriós que el faci sentir sensacions, les mateixes que va sentir l’artista quan pintava el quadres. Colors de viatge s’inaugura dijous 3 d’agost, a les 19,30h,  i romandrà al Centre Social fins el dia 31.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles