La Musclada Popular es farà el dilluns, dia festiu a Cubelles

28 de juliol de 2017


A la darrera edició es van cuinar 240 quilos de musclos, però a les 9 del vespre ja s’havien acabat. Enguany els organitzadors tenen previst doblar aquesta quantitat i arribar fins els 500 quilos.

 

Entrevista a Mar Torres, impulsora de la musclada popular (Cliqueu aquí)

 

La Festa Major Petita de Cubelles, que se celebra en honor als sants patrons, Abdó i Senén, continua. Enguany però, amb l’absència de la sempre ben rebuda Orquestra de Cambra Catalana, que no s’ha inclòs en el programa de la Festa. La resta d’actes programats han estat gairebé els mateixos que en edicions anteriors. La Mostra de pallassos, la paella popular, els sopars de germanor, els concerts, la trobada de gegants i la Musclada popular que, patrocinada per l’Associació d’Hosteleria i Comerç del municipi, es farà aquest dilluns, dia festiu a Cubelles, i clourà els actes d’aquesta Festa Major Petita.

 

La Peixateria Mar i el Celler El porro, com cada any, seran els encarregats de tenir-ho tot a punt perquè a les 7  de la tarda es puguin començar a degustar les primeres racions de musclos.

        

La musclada popular es va començar a fer l’any 2012, inicialment al matí, però degut a la reduïda assistència que va tenir es va passar a la tarda amb un resultat força diferent. Sense anar més lluny, a la darrera edició es van fer 240 quilos de musclos, però a les 9 del vespre ja s’havien acabat. Enguany, els organitzadors tenen previst doblar aquesta quantitat i arribar fins els 500 quilos. Regats amb els 300 litres de vi que aportarà el celler El porró. Suficients per abastir un miler de visitants. El preu dels tiquets serà 1 € la beguda i 2€ els musclos. I la venda d’aquests tiquets començarà a las 7 de la tarda. Aquesta 6a edició de la Musclada popular és farà com cada any a la plaça Jaume Marsè i acabarà, si els musclos no s’exhaureixen abans, a les 11 de la nit.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles