Bon balanç del primer mes de servei de salvament a les platges de Cubelles

25 de juliol de 2017


No s'ha hagut de lamentar la pèrdua de cap vida, però sí el robatori de material que va patir l'empresa durant els primers dies del servei.

Entrevista a Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient (cliqueu enllaç)

 

Ja ha passat un mes d'ençà que es va posar en marxa el desplegament del dispositiu de servei de salvament a les platges de Cubelles, que realitza l'empresa Aunar. "Amb el que portem d'estiu fins el moment no hi ha hagut cap incidència greu ni remarcable que s'hagi donat durant els diferents serveis diàris que es realitzen a les diferents platges de Cubelles", ha explicat el regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué en una entrevista a Ràdio Cubelles. "A nivell d'operativitat per sort no hi ha hagut cap rescat remarcable i, afortunadament, no s'ha hagut de lamentar la pèrdua de cap vida". "El que sí que s'ha hagut de lamentar ha estat el robatori de material que va patir l'empresa durant els primers dies del servei, i que han hagut que reposar", ha lamentat el regidor.

 

L'Ajuntament ha fet un seguiment exhaustiu del contracte donat que havien rebut algunes crítiques del servei. En aquest sentit, Hugué apunta que fins el moment s'està complint amb tot el que es recull en el plec de clausules del contracte. Hugué ha destacat que"l'empresa s'ha mostrat disposada a solucionar les problemàtiques que es puguin donar-se durant tota la temporada de bany en la qual estigui desplegat el servei de salvament a les platges". Un dels temes que està generant un cert debat és definir quan ha de començar el servei de salvament de les platges. Si s'avancen les dates o es mantenen com ara. Sobre això, el regidor diu que "està en ment però caldrà estudiar els costos".

 

Cal recordar, que en temporada alta, el servei de salvament està actiu diàriament a les platges de Cubelles, de les 10h a les 20h.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles