Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l'ABP

26 de juliol de 2017


Amb aquest acord, l’Ajuntament atorga una subvenció de 12.300€ i es compromet a fer-se càrrec de diverses despeses de contractació d'acompanyaments musicals i pirotècnia per les festes majors

Notícia de Ràdio Cubelles

 

 

L’Ajuntament de cubelles ha signat aquest dimecres un conveni de col·laboració amb l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles. Aquest és un compromís d'intencions en el qual es recull la col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament.

 

Amb aquest conveni l’Ajuntament aposta per seguir promocionant la cultura popular i ajuda a l’ABP com a entitat cultural i folklòrica a seguir la tasca portada a terme des de la seva fundació, i permet a la seva millora progressiva tant en quantitat com en la qualitat dels balls que aglutina.

 

Amb aquest acord, l’Ajuntament atorga una subvenció de 12.300€, quantitat que és manté dels convenis anteriors. A més es compromet a fer-se càrrec de les despeses econòmiques per a la contractació dels grups d’acompanyament musical dels balls populars durant la Festa Major. Així com a fer-se càrrec de l’import previst per a la pirotècnia de la Festa Major Petita i la Festa Major valorada en uns 7500€.

 

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Cubelles, Ester Pérez ha explicat que "aquest conveni és necessari perquè l’entitat pugui titrar endavant totes les seves activitats com ara la formació en els diferents instruments utilitzats en les festes".

 

Per altra banda, entre els compromisos que pren l’ABP està la d’organitzar i participar de les cercaviles i correfocs del municipi així com la Trobada de Gegants. També es compromet a formar part de la comissió de festes, a la millora de la qualitat dels balls i entremesos, entre altres. Aquest ha estat el primer conveni que signava la nova junta de l’Agrupació representada per la seva presidenta, Esther Soler, que ha destacat la necessitat d’aquest conveni per tirar endavant les activitats previstes per l’entitat.

 

Aquest conveni té validesa d’un any però serà prorrogable anualment amb una vigència de tres anys més. L’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll ha volgut agrair la tasca de l’entitat en l'organització i el desenvolupament de les festes populars de Cubelles.

 

Aquest conveni es signa tot just a dos dies que comencin els principals actes de la Festa Major Petita com és el correfoc o la Trobada de Gegants. 

 

 

 

 


  • Dsc 0027
  • Dsc 0017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles