Dijous es lliura l’Agulla de plata 2017 atorgada per l’associació de Dones La Fita

24 de juliol de 2017


Enguany el guardó, que representa el monument de la fita de terme, el rebrà l’artista local Josslyne Marmottan

Resultado de imagen de la fita de Cubelles

Entrevista a María Trives, presidenta de La fita de Cubelles (Cliqueu aquí)

 

Aquest dijous es lliura l’Agulla de plata 2017 que atorga l’associació de Dones La Fita. Aquest guardó, que enguany celebra la seva 14a edició, premia dones del municipi que han contribuït al desenvolupament social i cultural de la vila.

 

Entre els noms distingits amb aquest premi hi ha, entre d’altres: Margarida Urpí, que va ser la primera a rebre’l;  Montse Margalef; Roseta Sistach; Neus Capdet; Maria Oliva; Dolors Thomas, Àngels Fuster; Glòria Carretero; i a la última edició, premi col·lectiu per Les gitanes de Cubelles, amb motiu del seu 20è aniversari. Enguany el guardó, dissenyat pel joier local Joan Font, i que representa el monument de la fita de terme, el rebrà l’artista local Josslyne Marmottan.

 

A més de dissenyar el primer vestit del diables del municipi, Marmottan també va ser una de les impulsores de l’esplai Espetec i les colònies, a la dècada dels 60. Va fer de patge a les cavalcades de Reis i va participar a l’edició de la revista local "Atzavara". La pintora, que acaba d’arribar al nostre municipi procedent de Mèxic on resideix, actualment, exposa tres obres al Centre d’Art Contemporani La Sala, de Vilanova, a la mostra col·lectiva In vino veritas, i està ultimant els preparatius de l’exposició individual què amb el títol "Colors de viatge" inaugurarà al Centre social de Cubelles el proper dimecres 2 d’agost.

 

El lliurament de l’Agulla de La Fita 2017,  es farà aquest dijous a les 19,30h, al Centre Violera (C. Nostra Senyora de la Mercè, 7). L’entrada és lliure.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles