El grup local "Flvres" amenitza el mercat d'estiu

18 de juliol de 2017


La formació musical, es troba promocionant cançons del seu nou repertori “White flag”, un disc que preveu editar a finals d'any

 

Entrevista al grup local Flvres (cliqueu sobre l'enllaç)

El grup local Flvres van actuar dissabte passat al mercat d'estiu. El grup local va amenitzar les compres amb els seus temes acústics de pop / rock alternatiu. Els components són el Jairo Campo, el Víctor Molina i el Ricard Vilà. Antigament anomenat Hard Hearts. El grup local està donant a conèixer el seu nou repertori en un disc que volen editar cap a finals d’any sota el títol “White flag”.  

Des del programa d'Estiu a Ràdio Cubelles hem pogut parlar amb els Flvres.

 

El mercat d’estiu, estarà instal·lat a la plaça del Mar tots els dissabtes fins al 2 de setembre, de 18.00 h. a 22.00 h. Es tracta d’un mercat setmanal de temporada, en el qual s’hi poden trobar productes de tot tipus, des d’alimentació a roba i calçat, amenitzat amb activitats.

 

Com l’any passat, l’Ajuntament de Cubelles facilitarà un aparcament gratuït a l’altra banda del riu Foix (carrer de Pla de Sant Pere), oferint una passejada per la zona de la desembocadura fins connectar amb la plaça del Mar, popularment coneguda com plaça Charlie Rivel per acollir el monument del cubellenc més il·lustre.


  • Flvres_grup local
  • Flvres en directe (grup local)

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles