El NightFest torna aquest dissabte a la nit a l'Hort del Rector

13 de juliol de 2017


El cartell que ha escollit l’associació juvenil FreeRock el formaran grups de rock dur de d’estils diversos amb molta presència de la comarca

freerock festa jove

 

L'hort del rector acollirà el NightFest. El concert que serà gratuït tindrà lloc de les22.30 h. a les 3 h. Actuaran 4 bandes: Extermination, Psyquels, Sam Scares i Stigma.

 

Els Psyquels són un grup jove de Vilanova i la Geltrú de rock psicodélic amb influéncies molt diverses: Rock progressiu dels anys '70 i rock alternatiu de mitjans dels '90.

 

Stigma Banda jove de Rock Groovie amb influències de Red Hot Chili Peppers i Led Zeppelin de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.

 

El relleu l’agafaran els Sam Scares de Metal Contemporani capitanejada per Sergi Aparici (Ex-Artema) i que comença a ser força reconeguda després de presentar el seu primer disc l’any 2016 i desprès de presentar varis singles més del pròxim disc que aviat trauran a la llum, amb una gran repercussió en el món del metal mes modern.

 

Finalment, el grup més dur de la nit serà Extermination. Heavy i Thrash de Barcelona creada l’any 2016 que vindran a defendre sobre l’escenari el seu primer EP publicat el mateix 2016.

 

Aquestes són les bandes que actuaran a Cubelles aquest dissabte a la nit, en el concert de rock NightFest que es farà a l’Hort del Rector a partir de dos quarts d’onze de la nit.

 

Més informació a l'edició de l'informatiu d'estiu (fes un clic sobre l'enllaç)

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles