Arriba el segon cap de setmana de la Festa Jove

13 de juliol de 2017


Divendres, dissabte i diumenge hi hauran activitats musicals, esportives i lúdiques de tota mena

Espai de la 9a Festa Jove a la ràdio a la carta (cliqueu)

Entrevista a la regidora de Cultura, Ester Pérez (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Segueix la programació de la IX Festa Jove de Cubelles. El programa integra diverses activitats pensades per i per a joves i organitzada per la regidoria de Joventut i diverses les entitats juvenils de la Cubelles.L'objectiu principal de la Festa Jove és que els joves s'impliquin en l'organització de la Festa a través de les diferents entitats juvenils.

 

La programació que va arrencar el 8 de juliol es tancarà el 16 de juliol. El primer cap de setmana ja es van organitzar el 3x3 de bàsquet, l’AnimangaCon i el Quintal Festvial. Segons ha explicat la dinamitzadora de l’Espai Jove, Txell Sastre, els primers dies de la Festa Jove han anat com estava previst.

 

De cara aquest cap de setmana, la primera activitat serà aquest divendres amb l’Urban Party Battle que es farà a l’Hort del Rector. Mentre que dissabte serà el torn de la Jam Session a l’skatepark amb tota mena d’esports de lliskament, que tindrà la novetat de l’skimpool.

 

Dissabte a la nit, el rock dur agafarà protagonisme amb el concert NightFest. I diumenge, es portarà a terme l’última activitat del programa serà el Test d’Esports de Mar i de Lliscament.

 

Més informació a l'edició de l'informatiu d'estiu (fes un clic sobre l'enllaç)


  • 3x3 bàsquet festa jove 2017

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles